Dagje Spijkenisee

Vandaag ben ik met mama in Spijkenisse geweest. We hebben hier heel erg veel gewandeld, en het was heel erg leuk!

Toby in spijkenisseAls eerste zijn we opzoek gegaan naar een stads bord. En dat was nog een hele klus! Eerst vonden we een bord maar dat was heel erg vies en zo hoog dat het mij niet lukte om erop te klimmen.  Dus toen hebben we besloten om een ander bord te gaan zoeken,
Na ruim een uur vonden we een ander bord. Deze was ook heel erg vies, maar was wel wat makkelijk voor mij om op te klimmen.
Alleen onderaan het bord waren allemaal prik-bosjes waar ik doorheen moest.
En dat was minder leuk omdat ik nu allemaal doorns in mijn billen heb, en het bord was ook nog eens heel erg vies! Dus naast allemaal doorns in mijn billen heb ik ook nog eens zwarte billen!!!! Bah bah bah!!!!

Toby op locatie in spijkenisseSpijkenisse heeft ook een hele mooie molen genaamd “molen nooit gedacht”. En natuurlijk wilde ik daarmee op de foto, want ik vind molens echt heel erg cool!

En toen vonden we ook nog een standbeeld van 3 mannen die aan het kletsen zijn.
Volgens mama is die een standbeeld van 3 mannen die echt bestaand hebben.
Ze vertelde mij dat deze mannen iedere dag op deze hoek van de straat met elkaar stonden te kletsen, en daarom is er een standbeeld van ze gemaakt. 
Dat is wel heel erg leuk he???

Toen we uitgewandeld waren hebben we de bus naar huis gepakt. Het was heel erg spannend in de bus, want ik was nog nooit in de bus geweest.
En het leuke was, de buschaffeur had mama en mij vanmiddag gezien toen we een foto bij het bord van Spijkenisse aan het maken waren!!! Leuk hoor om herkent te worden op straat

Wil je alle foto’s van vandaag zien? Kijk dan ook op www.facebook.com/tobyoplocatie ^^ En vind je het leuk om me op facebook te volgen? En als eerste te zien wat ik allemaal beleef? Dan vind ik het ook heel erg leuk als je mijn pagina wilt “like-en”

Tot snel!!!

=x= Toby
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.