yay, gehaald

heel stiekum is de datum voorbijgekomen dat ik mijn project gehaal heb. `YaY me! al heb ik een tijdje niet hier gepost en soms wel ergens anders heb ik toch het jaar ruim volgemaakt! en als ik zeg ruim dan bedoel ik ook ruim. want ik was al met mijn notes bezig voordat het een project werd. en ik ben er nog steeds mee bezig. en ben ook niet van plan te stoppen. tegenwoordig zet ik ze neer oplievekai.


omdat kai ze nog steeds bekijkt ga ik er ook mee door , en ook mijn andere project dat ik onedrawingaday noem verloopt succesvol. maar dat is meer prive. een dagboek met tekeningen. in april doe ik dit al twee jaar. heel leuk om te zien omdat er 4 jaar op een bladzij gaan. (per dag). in febr dit jaar ben ik nog twee begonnen , maar die zij al voorgedrukt. wel heel leuk om te doen. Q en A . en the happiness project. 

veel succes allemaal met julie project!!!!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.