Dagje Schoonhoven

Vandaag moest papa werken. Mama en ik hebben papa naar zijn werk gebracht en toen zijn wij samen gezellig een dagje naar Schoonhoven geweest.
Mama vind Schoonhoven een hele leuke stad ^^

toby in schoonhovenHet was heel erg leuk in Schoonhoven, we zijn eerst naar de Albert Heijn geweest voor boodschappen en toen ben ik gelijk voor mama op het bord van Schoonhoven geklommen zodat mama hier een foto van kon maken.
Mama wist dat er een molen was in Schoonhoven, maar wist niet precies waar. Daarom heeft ze aan twee oudere mannen gevraagd of zij wisten waar deze molen was.
En dat wisten ze ^^

Om bij de molen te komen moesten we een heel ver eind lopen door de polder. Echt hoor ik heb versleten voetzoltjes van het vele lopen!
Maar het was wel de moeite waard hoor. Het was een hele mooie wandeling door de polder en de molen was ook heel mooi. 
We zijn nog twee schaapjes tegen gekomen die ik van mama mocht aaien.

toby in schoonhovenMama vond het niet erg dat het zo’n eind lopen was naar de molen, want zij houdt van lopen en omdat ze mij die molen wilde laten zien had ze een goede reden om te lopen ^^

Toen we in schoonhoven uitgewandeld waren, zijn we terug naar huis gelopen.
We moesten thuis nog even naar het stadhuis om een “nee-nee” brievenbus sticker te halen.
En raad eens???
Toen we thuis kwamen mocht ik deze op de brievenbus plakken! En dat vond ik heel erg leuk om te doen! En toen papa thuis kwam hebben we lekker gegeten.

Wil je alle foto’s van vandaag zien? Kijk dan ook op www.facebook.com/tobyoplocatie ^^ En vind je het leuk om me op facebook te volgen? En als eerste te zien wat ik allemaal beleef? Dan vind ik het ook heel erg leuk als je mijn pagina wilt “like-en”

Tot snel!!!

=x= Toby
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.