Je hebt elk moment een keuze! #52/52

Je hebt elk moment een keuze en je kunt dus elk moment een andere keuze maken.

 

 

Week 52: 23 tm 30 april

Dag 358: praten over verliefd zijn

Dag 359: samen een verhaaltje bedenken

Dag 360: ijsje eten en samen liggend op de trampo naar de wolken kijken

Dag 361: met een klein, zacht balletje over de bank overgooien en onder de bank door schoppen

Dag 362: samen met oudste naar de kijkles van zwemmen van de jongste

Dag 363: naar de MAC en thee en pannenkoeken eten in bad (gemaakt door jongste van badschuim;-)

Dag 364: onder de dekens in het grote bed stoeien

 

Dag 365: 1 mei: joeppie!!!!! Ik heb het gehaald en ben weer jarig!!!!

Dubbel feest, al toch lastig onder deze omstandigheden, en dus tijd voor taart, uitgezocht samen met jongste bij de bakker vanochtend!!!

 

Ik ben supertrots met het behalen van mijn 365 dagen project. 

Het was een leuk jaar, vol aandacht voor leuke dingen samen, en eigenlijk ging het heel gemakkelijk. Gemakkelijker dan ik had gedacht.

Door aandacht te hebben voor dat wat er is en daar op in te springen kun je heel veel leuke dingen samen met je kind doen, dingen die je allebei leuk vindt en hierdoor krijgt je kind de aandacht die het zo verlangt en zo nodig heeft en krijg jij voldoening, rust en energie en sparen jullie samen de mooiste herinneringen!!!

Binnenkort zal ik een blog schrijven over mijn project. Deze zal ik aankondigen via twitter (@kindinzwolle) en zal te lezen zijn op mijn site: www.kindinzwolle.nl

 

Ik hoop dat ik je op ideeen heb gebracht, maar vooral hoop ik je geinspireerd te hebben om lekker met je kind leuke dingen te gaan doen, heel simpele, gewone dingen en hier volop van te genieten. En bedenk dat je elk moment een keuze hebt en dus elk moment een andere keuze kunt maken. Lukt het je al een tijdje niet om (echt) aandacht voor je kind te hebben, kom je er niet toe om samen iets leuks te doen, heb je het druk, druk, druk, heb je stress, vindt je het allemaal even niet zo leuk, en oh ja, daar hoort opvoeden voor ons allemaal zo nu en dan ook bij!!!, bedenk dan dat je elk moment een keus hebt. Elk moment kun je heel even de boel de boel laten, even in het hier en nu terugkomen en kijken en luisteren naar jezelf, je kind en dat wat er gebeurt. Elk moment kun je jezelf weer even herpakken en tot de orde roepen. Alleen jij kunt er iets van maken en dat kun je doen zoals het best bij jou, je kind, je situatie past.

Ik wens je heel veel mooie momenten samen en geniet er lekker van. 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.