Terugblikken #48/52

Als ik zo enkele weken terugblik en lees wat we allemaal hebben gedaan samen dan merk ik toch op dat ik me het een beter herinner dan het ander. Toch opvallend! Waarschijnlijk toch een kwestie van aandacht. Al probeer ik toch zo in het moment te stappen en het met volledige aandacht te doen, de ene keer lukt het me beter dan de ander. Al denk ik nu ik dir zo intik, dat plezier er ook zeker mee te maken heeft. Hoe meer lol ik er in heb en hoe meer voldoening ik er van krijg’ hoe beter ik het me herinner. Daarnaast speel verrassing hier een rol. Hoe verrassender, hoe meer indruk, hoe beter.

Daarnaast speelt ook het effect mee. Zo heb ik bijvoorbeeld afgelopen week met de jongste samen een kleurplaat ingekleurd. Eerst had ik daar niet zoveel zin in, maar eenmaal bezig vond ik het heerlijk, ontspannend. 

 

Week 48: 26 maart tm 1 april

Dag 330: denneappels zoeken die na de storm door de hele tuin heen lagen

Dag 331: kleurplaat inkleuren

Dag 332: paaseitjestest, welke vinden we het lekkerst, melk, puur of wit?

Dag 333: Japans eten

Dag 334: autobingo: aanrader!

Dag 335: paaseieren verstoppen en zoeken

Dag 336: wilgen knotten

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.