Kuh Wak en Julius # 26 van 365

J.Kroon
Kuh Wak en Julius

Ik wil vandaag mijn beste vriend aan jullie voorstellen. Dit is Julius. Hij woont hier al bijna 2 jaar en is, net als ik, heel erg fotogeniek.

We hebben veel dezelfde hobby’s. Dat is wel handig als je vrienden bent. Kun je die dingen samen doen. Julius en ik houden allebei van water en van lekker relaxen. Ook zijn we allebei gek op veren en vinden we de natuur in zijn algemeen heel erg mooi. Wat we ook allebei doen is schrijven. Ik hier en Julius op www.facebook.com/juliusdekat  en in het kattentijdschrift Me and My cat. Als er een Me and My Duck was geweest had ik daar in willen schrijven. Maar er bestaat geen blad over eenden voor zover ik weet. Mochten jullie wel zo’n blad kennen dan hoor ik dat graag. Laat dan alsjeblieft een reactie achter op deze pagina.

Julius vindt rennen ook leuk. Dat is niet echt mijn ding, maar ik gun hem ook een eigen hobby. Julius kan bijv. geen saxofoon spelen. Dat is een hobby van mij. Ook houdt hij er niet van om met Jacky te gaan fietsen. Hij blijft liever thuis. Hij is de huismus van ons 2-en. Ik heb meer behoefte aan avontuur. 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.