# 121 Wie vermoordde Lynn? En kan Beatrijs de dader ontmaskeren?

Het is al heel lang geleden dat ik hier wat geplaatst heb. En al die tijd ben ik hier ook niet geweest. Beetje denkend ‘ach niemand leest het’. Totdat ik hier vorige week weer langs kwam en zomaar zag dat er een reactie van een lezer was. Daar bloosde ik wel een beetje van. 

 

Dat ik hier niet geweest ben betekent overigens niet dat ik zonder inspiratie zat. Op mijn blog heb ik in een gestaag tempo doorgeschreven. Het lukt denk ik wel binnen 365 dagen, maar die zijn dan wel verspreid over twee jaar 😉

 

Ik heb op mijn blog een tabblad gemaakt waar het hele verhaal staat, zodat het makkelijker te lezen is voor mensen die net instappen. Ook omdat ik af en toe stukken schrap.

Ben je ook benieuwd naar de belevenissen van speurder Beatrijs en haar vriendin Gertie? Wil je ontdekken wie de moord op Lynn heeft gepleegd? Wees welkom op mijn blog. En wie weet valt er nog wel een slachtoffer!

 

Hartelijke groet

Anita
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.