Dag 356 Iedereen aan de KANT, ik maak een sprong naar dag 356

Er klopt iets niet en ik weet niet wat, normaal gesproken zoek ik uit wat er aan de hand is. Maar deze dagen zijn me te druk om er bij stil te staan. Dan spreek ik anouck mijn mede maatje van 365 dag project en ze verteld me dat mijn nummering van mijn dagen niet klopt en dat ik al verder ben dan ik schrijf, het gaat om een paar dagen die fout genummerd zijn. Ik heb ze wel geschreven en gedaan, maar dubbel genummerd. Ik mag een sprong maken naar dag 356. En wat voelt dat lekker. Maar wat minder lekker voelt is dat ik niet samen met anouck over de eindstreep spring. Maar ik wacht haar graag op met een fles champagne en een doos chocolade eieren, want drie dagen later is zij klaar. Ik ben dan niet alleen trots op mezelf maar ook op anouck. Want ook zei gaat het dubbel en dik halen.

 

Trots op je Anouck.

 

Liefs jeske 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.