Dag De vragen schieten als raketten door mijn hoofd.

De lampen staan aan, flitsters zijn aangesloten, het doek is gevallen en de koffie geurt door het gebouw. Ik kijk rond of ik wat vergeten ben. Maar voor zo ver ik weet, ben ik dit keer niks vergeten. Ik ga even zitten en kijk trots de ruimte in. En dan plots is er tijd voor mijn zenuwen, ze gieren in eens door mijn lichaam. De vragen schieten als raketten door mijn hoofd. Heb ik alles, wat nu als er wat fout gaat, wat als mijn batterij op is en de reserve batterij het niet doet, wat als mijn geheugen kaart de foto’s niet opslaat om één of andere stomme reden. Ik app nog gauw een vriendin om te kijken of ze me even kan afleiden. Maar dan schieten mijn ogen naar de klok en precies op dat moment, springt de grote wijzer op de 12. En nog geen seconde later, hoor ik gelach en vrolijke kinderstemmen. Ik verwelkom het eerste gezin en uiteindelijk fotografeer ik 4 gezinnen. We maken als slot een groepsfoto met zijn alle. Inclusief de vrolijke labrador. Tevreden sluit ik de fotoshoot af, bedank ik de gezinnen voor hun enthousiasme en, lach in mezelf omdat ik altijd zenuwachtig ben en achteraf besef dat het nergens voor nodig is. En dan kan ook mijn vakantie beginnen.

 

Liefs van

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.