Dag 358 En dat heet dan kerst……..

Toren hoge karren kruisen elkaar in de supermarkt, Vakken worden steeds opnieuw bij gevuld en rijen dik staan bij de kassa. Ik loop door de supermarkt en ik kijk vol bewondering wat een mens allemaal koopt met kerst. Ik vraag me echt af of mensen dat allemaal opeten. Ik sta in de rij van de kassa en ik verklaar me zelf voor gek dat ik in deze drukte sta voor een zakje krentenbollen. Ik weet dat ik dochterlief daar morgenochtend heel blij mee maak. Maar of ik er op het moment gelukkig van wordt betwijfel ik. Ik sta te wachten en kijk hoe de rolbanden van de kassa bezaaid zijn. En sta daar met mijn zakje krentenbollen. Iedereen is druk in de heen en weer en niemand heeft oog voor de omgeving. Een oude man probeert een paar kassa’s verder zijn pak melk op de band te krijgen, zijn handen bibberen zo dat het steeds weg glijdt. Ik kijk toe hoe niemand het in zijn hoofd haalt hem te helpen. Te druk met zich zelf. En dat is dan kerst. Voor ik het weet floep ik er hard uit naar de vrouw die voor hem sta. Kunt u hem niet even helpen. De oude man kijkt op en een brede lieve glimlach komt tevoorschijn op zijn gezicht. Hij knikt en met een beverige krakende stem bedankt hij mij en de vrouw voor hem. De vrouw kleurt van schrik en maakt excuse’s voor dat ze het niet eerder zag. Ik glimlach naar de oude man en wens hem fijne feestdagen.

 

Liefs van..

 

 Liefs van… wenst je mooie dagen en veel liefde met elkaar
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.