Dag 359 Te strakke jasjes en hoge hakken

O denneboom, o denneboom,wat zijn uw takken wonderschoon. Stille Nacht, Heilige Nacht, Kling klokje klingelingeling
kling, klokje kling kerstmis is gekomen.

Al deze liedjes zijn afgelopen weken wel een keer op de radio aan je voorbij gegaan. En vandaag was het dan zo ver. De tafels worden mooi opgedekt, de kalkoenen staan te sudderen in de ovens en de beste wijn word uit de wijnrekjes gehaald. Meters pakpapier wordt er gebruikt om alle cadeautjes er mooi uit te laten zien. Mannen in te strakke jasjes en de dames in mooie glitterende jurkjes en mooie hakjes.
Iedereen ziet er op en top uit,er wordt gelachen en gekletst. Iedereen viert zijn/haar kerstfeest op zijn eigen manier. Zo komen wij voldaan thuis van onze 1 ste kerstdag bij familie. Ik schop de hogehakken uit, de broeksknoppen van vriendlief gaan los en dochterlief trekt haar jurk uit. We ploffen met zijn drietjes op de bank. Tijd om uit te buiken en eeuwig lange films te kijken.
En morgen gaan we gewoon weer verder met kerst.

Liefs van…
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.