Dag 360 We springen een gat in de lucht, na het weg knipperen van onze tranen.

De oogjes van dochterlief beginnen te schitteren als ze de berg kadootjes ziet onder de glinsterende kerstboom. Ze kijkt me aan en fluistert: Is dat allemaal voor ons mam? Ik begin te lachen en vertel haar dat het voor iedereen is en als haar tante en oom er zijn, we misschien wel beginnen met uitpakken. Ze houd nauwlettend het raam in de gaten om te zien of ze er al aan komen. Het wachten wordt al snel beloond en na de heerlijke taartjes, chocolaatjes en alle andere lekkkere dingen, beginnen we aan de berg kado’s. Netjes deelt ze alles uit. En tussen door pakt ze met veel nieuwsgierigheid ook haar eigen kadootjes uit. Iedereen is blij en voldaan, maar er staan nog twee enveloppen die pas aan het eind opengemaakt mogen worden. Na een heerlijke avond is het dan zo ver. Met zijn drietjes liggen we languit in het grote bed van Opa en Oma, en beginnen aan de brief, we knipperen onder het voorlezen onze tranen weg en springen uiteindelijk een gat in de lucht. Wij sluiten blij en voldaan  onze 2e kerstavond af Op naar een paar dagen ”normaal”

 

Liefs van…

 

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.