Dag 362 Het aftellen kan beginnen …….

Het aftellen is nu echt begonnen en nee daar bedoel ik niet het nieuwe jaar mee. Na vandaag nog maar 3 dagen en dan is mijn project echt afgelopen. Kan het haast niet geloven dat het over drie dagen voorbij is. Helaas zijn mijn voornemens voor de afgelopen 7 dagen niet helemaal geluktg. Ik had hele obstakels van kunstwerken willen gaan maken, maar daar is helaas weinig van terecht gekomen. Maar ach wat maakt het nog uit. Ik ga aftellen na mijn laatste daagjes hier op deze site. 

 

Liefs van…

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.