dag 364 Tiny Memory

Een lichte kriebel voel ik in m’n buik, als ik achter mijn laptop zit en het besef krijg dat het morgen mijn laatste dag is.

De kriebel is niet alleen omdat het mijn één na laatste dag is. Maar, ook omdat ik via deze weg mijn nieuwe workshop wil lanceren.

Afgelopen jaar ben ik met mijn project heel wat havens in gevaren, veel geleerd, geprobeerd en gedaan. En ook zo kwam ik terecht bij het volgende.

Na veel proberen, ideeën uitwerken en contact met amerika en engeland te hebben gehad, waar dit al een tijdje bestaat, is het dan zo ver. Ik heb er mijn eigen draai en creativiteit aan gegeven. Vol trots kan ik het dan nu eindelijk aan iedereen bekend maken.

 

Vandaag nieuw op de site van Liefs van… 

 

Tiny memory

 

Een mooie bijzondere hanger met al je herinneringen er in verwerkt. Een collage van herinneringen, leuke plaatjes, fotootjes, stofjes en misschien wel een stukje uit je trouwjurk, je kan het zo gek niet verzinnen. 

 

Ik noem het ook wel: Je eigen kleine draagbare schat.

Liefs van… is gek op herinneringen en inlijsten op verschillende manieren. Dit is een nieuwe manier.

Natuurlijk hoop ik dat er nog veel meer ideeen gaan ontstaan, maar over dit product ben ik zeer tevreden. 

Kijk snel voor nog meer ideeën op Liefs van…

 

Liefs van…

 

 

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.