DAG 365 Trots hef ik mijn glas champagne, op de laatste dag van mijn 365 dagen project.

Daar zit ik dan, in mijn nieuwjaarsjurkje, opgemaakt en met een glas champagne naast mijn laptopje. Ik staar naar mijn beeldscherm om de laatste woorden in te typen voor mijn project. Maar het gaat niet zo vloeiend als andere dagen. Het gevoel dat ik klaar ben is helemaal niet zo’n opluchtend gevoel als ik had gedacht. Het is meer een teleurstelling. De 365 dagen zijn rond gemaakt en gehaald. En nu stopt het dan echt.

Maar gelukkig voel ik in mijn buik de kriebels en de trots op komen borrelen, want trots dat ik 365 dagen rond heb gemaakt zonder een dag gemist te hebben is wel een echt een super gevoel.
Nou ja misschien niet helemaal waar, er is 1 dag geweest dat vriendlief me heeft geholpen omdat ik net uit het ziekenhuis kwam na een vervelende beroerde zieke dag. Dat hij achter de laptop kroop en mijn project voor me schreef, ik midden in de nacht wakker schrok, en riep, O nee mijn project en dat ik een slaperige stem hoorde zeggen, schatje dat heb ik al gedaan.
Maar, ook die dag hoort bij mijn project.

Net als de vijf fantastische dagen dat ik op vakantie was met mijn zus en moeder en, tot vervelends toe met mijn mobieltje in de lucht stond te zwaaien om maar wifi te hebben in het restaurant om mijn project te kunnen laden.

De keer dat ik op een feestje tipsie was en om 23:30 er achter kwam dat ik mijn project niet had gedaan en vervolgens met een wazige blik achter een computer kroop.

De dagen met onze vriendelijke viervoeter, de postbode die ik probeerde te negeren maar me betrapte, Tim een jongen uit Loon op Zand die vast zat in Vietnam,
Dokter Grey die me opving na dat ik flauw viel in het ziekenhuis, hoe een ober een verrasende cocktail voor me neus zet, Hoe ik lach met de man in een Blauwe jas en hoe dochter Lief een dag beleefd door geen mes en vork te gebruiken. Ik kan nog wel even door gaan. Maar dat doe ik niet. Ik wil iedereen die me heeft gevold heel erg bedanken de leuke, gekke en grappige reactie ’s die ik van jullie hebben gehad waren wel de reactie’s waardoor ik door ging met schrijven en kantjes door het hele lands zocht.
Iedereen bedankt voor jullie motivatie, ik sluit met trots mijn mapje 365 dagen project, wij gaan onze glazen heffen op een mooi, gezond en ondernemend 2014

Liefs van…

JESKE
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.