Blik op het water # Dag 357

We doen vandaag nog maar weer een stukje zodat ons doel steeds dichterbij komt. Vanavond wordt het geen Datteln maar Ludinghausen, dat is ver genoeg voor vandaag. Om daar te komen moeten we wel eerst de sluis van Münster passeren en omdat de nieuwe sluis/zen problemen hebben moeten we ons weer vervoegen naar de oude sluis .. het is een eeuwig durend sluizendrama in Duitsland. Het zal vast moeilijk zijn om een goed werkende sluis te leveren. In Geesthacht 1 sluis, in Uelzen 1 sluis, in Munster 1 sluis, in Datteln 1 sluis en in Friedrichsfeld ook 1 sluis jammer dat het niet anders kan gelukkig hebben wij ze niet allemaal tegen.
Foto’s zijn onderweg gemaakt van bruggen met graffiti.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.