Blik op het water # Dag 358

Was ik vanmorgen toch helemaal vergeten een wekker aan te zetten .. we zijn dus een uurtje later op weg gegaan. Meestal als we ons verslapen loopt het niet zoals we graag zouden willen en dat bleek wel weer .. we waren om 16:30 pas in Friedrichsfeld, we hebben dus lang gedaan over 5 sluizen. Tja en verslapen komt nooit alleen .. ineens deed de besturingshendel van de kopschroef het niet maar na een inbusboutje weer vast gedraaid te hebben was dat probleem weer opgelost, gelukkig. In Friedrichsfeld de auto aan land gezet om nog even een boodschap te halen en om morgen naar huis te rijden voor het vieren van een verlate verjaardag. We hadden mooi weer zoals te zien is op de foto’s van vandaag.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.