Blik op het water # Dag 359

Zondagsrust aan Friedrichsfeld. Wij hebben vrij en hebben daardoor een rondje thuis kunnen doen, knuffels, gezelligheid en weetjes uitgewisseld want we hadden het homefront sinds 1 januari niet meer gezien. In de tijd dat wij van boord weg zijn krijgen we buren opzij en niet zomaar buren maar familieburen .. en die zien we misschien vanavond bij het aan boord komen nog even en morgen omdat we samen een gedeelte Rijn moeten delen/varen in de afvaart naar Lobith even verderop scheiden onze wegen omdat wij dan de IJssel af moeten en familiebuur naar Rotterdam.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.