Blik op het water # Dag 360

Ja daar gaan we weer na een dag rusten is het weer fijn varen, sjoef de Rijn en IJssel af naar Zwollywood en dan morgen het laatste trekje naar Genemuiden. Omdat we begonnen met een derde schutting aan Friedrichsfeld waren we om 8:30 pas door de sluis, half 12 waren we weer in Nederland (Lobith) en vanaaf om 19:00 in Zwollywood maar daar geen foto’s van, het was te donker. Vanmorgen was het een beetje mistig en dat bleef eigenlijk de gehele dag een beetje hangen, gelukkig beperkte het ons zicht niet verder was het koud en nat. 

Vandaag Blue Monday maar niet voor ons nog genoeg om naar uit te kijken, het enige dat het Blue Monday gevoel geeft is dat dit project ten einde loopt! Morgen nog 18 km en dan zijn we in Genemuiden.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.