Blik op het water # Dag 361

Vanmorgen van Zwolle vertrokken en ons scheepje in Zwartsluis vastgemaakt omdat er in de haven van Genemuiden geen plaats is voor ons. In Zwartsluis even een boodschap gehaald, het stadje/dorpje is geheel in winterslaap en er valt niet veel te beleven. Het is ook niet groot en voor we het weten zijn we al door het hele dorp gelopen. We worden per telefoon verwittigd dat we naar de haven mogen komen er liggen nu 4 schepen in de haven met ons erbij worden dat er 5. Om 18:00 mogen we onder de kraan komen en wordt er gelost, ze willen er 500 ton uithalen, dus met de rest (550 ton) moeten we nog even blijven wachten. Het lossen is net als het laden geen pretje want de gerst is (nog steeds) enorm stoffig en we hebben de wind achterover dus wederom een stofbende op het achterdek.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.