Blik op het water # Dag 362

Gisteravond is er tot 23:00 gelost daarna verhalen want er moest weer een ander schip onder de kraan om morgen te lossen. We hadden dus de ochtend vrij en die hebben we gebruikt om fijn uit te slapen en daarna het stadje/dorp te bekijken want in Genemuiden waren wij nog niet geweest. Tijdens ons loopje merken we op dat het koud is buiten maar het is nog niet zo koud als dat het aankomende week in Berlijn gaat worden. Via via hebben we gehoord dat daar sneeuw is gevallen en dat het ’s nachts flink gaat vriezen. Gelukkig zijn wij van deze weersomstandigheden verschoonD, wij hebben alleen stof. ’s Middags waren wij weer aan de beurt, ditmaal om ons leeg te lossen. Na het lossen naar Zwartsluis gevaren waar we gaan we slapen, morgenmiddag varen we naar Meppel.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.