Blik op het water # Dag 363

Vandaag hebben we nog een dagje Zwartsluis genomen wat geen straf is. Er zit hier een prima visboer waar we de komende weken als we in Meppel liggen wellicht nog wel eens langs zullen gaan. We kregen een spontaan visite bezoekje heel leuk en erg gezellig. Verder moest er schoon gemaakt worden want voor we gaan repareren moet het ruim wel schoon zijn. Nog even wat boodschappen gehaald, natuurlijk bij de visboer langs geweest, de hond uitgelaten en dan is het alweer avond. Heerlijk avondje met even niets te doen behalve dan een filmpje kijken met een koppie thee op de bank. Morgen weer een nieuwe dag, morgen naar Meppel.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.