Blik op het water # Dag 364

Vanmorgen met daglicht vertrokken van Zwartsluis, het is maar een paar kilometer varen dus we waren er zo. Allemaal sentiment wat we tegenkwamen, we zijn hier vroeger met de melasse tanker waar we op hebben gevaren, vaak geweest. Nu gaat het allemaal anders melasse komt per vrachtwagen en het veevoer wordt aangevoerd met grote duwbakken (Agrifirm) er komt eigenlijk geen vrachtschip meer aan te pas! Het laatste stuk achteruit gevaren om bij de werf te komen niet dat dat moet maar dat leek ons prettiger want rond gaan bij de werf is niet mogelijk. Toen we net vastgemaakt hadden hebben we eerst een goede daad verricht door de buren te helpen met verhalen, de motor wilde niet starten gelukkig deed de kopschroef het wel en zo kwam alles toch weer goed. Voorlopig is Meppel de komende weken dus ons stekkie, aan de werf.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.