365 dagen project Vlekwerk 1

De eerste drie medailles zijn binnen Olee! Zometeen Ireen, dat rijmt. Leuke tijd Olympische spelen, ik mag graag kijken. Ik ben aan de slag gegaan met vlekken. Omdat dit heerlijk ontspannend is waarbij je fantasie met je op de loop gaat. Het is een leuk werkje en je kan hier zo ontzettend veel mee doen. Veel veschillende richtingen uit. Ondertussen ben ik bezig met Suus op groot doek. Dat is een avontuur. Ik neem veel foto’s en zal jullie binnenkort het een en ander laten zien. Een fijne dag allemaal.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.