365 dagen project Vlekwerk 2

Lieve allemaal

 

Verder gegaan met vlekwerk. Omdat het leuk is om te doen en omdat het zo ontzettend veel mogelijkheden heeft om in door te werken. De afgelopen week heb ik gemerkt dat wanneer ik dacht dat iets af was, ik het na een paar dagen weer terug pakte en dacht je kunt dit nog verder uitwerken door bepaalde dingen toe te voegen. Dat heb ik deze week dan ook gedaan. Het zijn aparte, onvoorspelbare, werkjes geworden. Fijne zondag nog. Liefs, Joke.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.