365 dagen project brillen Snailmail en 3 D brillen

Lieve allemaal

 

Even internet en hier gelijk gebruik van gemaakt. Ik post vanavond twee weken, houd er niet zo van achter te lopen. Ik heb een schetsboekje gemaakt dat iemand zelf kan afmaken, invullen, bekrassen, tekenen enz. Hier heb ik m’n brilproject in verwerkt. Verder heb ik heerlijk in de zon getekend en gespeeld met schaduwen. Hopenlijk de volgende keer weer goed internet. Een fijne avond allemaal, Joke.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.