365 dagen project Museum Belvedere

Lieve allemaal

 

Deze week een verslag van de expositie die in Museum Belvedere in Oranjewoud hangt. Het is een mooie museum, modern. Het ligt op een landgoed waar je heerlijk kunt wandelen. Geen straf met deze dagen. Af en toe voeg ik een expositie aan m’n blog toe omdat ik dit regelmatig doe. Daarnaast merk ik dat het bekijken hier van me altijd inspiratie en energie geeft. Dit voegt wel degelijk iets toe aan m’n 365 dagen project omdat het andere insteken geeft die weer te gebruiken zijn in m’n eigen werk. Fijne dag!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.