365 dagen project brillen, lijnportretten

Hallo allemaal

 

Ik had nog geen stukje over deze week geschreven. In Zeeland begint het internet nu een beetje op gang te komen. Het is een beetje een gedoetje, maar dat zal ook wel weer op z’n pootjes terecht komen. Ik ben verder gegaan met de lijnportretten. Het spontane hiervan, de verrassing van hoe zou dit portret er uit zien geven me veel plezier. Verder denk ik na hoe ik nu verder wil gaan. Het project loopt op z’n end en wat dan? Fijne week allemaal. 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.