paardenhoofd dag 365

Yes i did it  ! Mijn grote voorbeeld was Yvon Van Bergen met haar project portretten ! Zij is nu een volwaardig kunstschilderes en maakt nu prachtige portretten wauw klasse ! Door haar motivatie ben ik gestart met mijn paardenhoofden . Het ging vlot tot paardenhoofd 298 en toen ben ik afgeblokt geweest door een docente op de academie ! Zij vind paarden en andere dieren schilderen onder elke vorm dan ook kitch !!! Ik kreeg geen paardenhoofd meer op papier ! Ik zag het niet meer zitten tot dat ondertussen Mirjam de fakkel overgenomen had van het 365 dagenproject en me eind december mailde met de vraag of ik het niet wou afwerken ? Ik ben Mirjam zeer dankbaar dat ze me terug motiveerde en me de kans gaf om het project af te werken ! Ben nu toch wel fier dat ik het gehaald heb wel niet in een jaar maar het zijn 365 dagen een paardenhoofd . Wat ik hier uit geleerd heb is dat het loslaten van de werkelijkheid nog altijd heel moeilijk is ! Het is een patroon dat ook aan mijn leven is gekleeft ! Het ging ook niet elke dag zoals ik het wilde en er is heel wat papier in de vuilnisbak gegaan !Maar dat is dan ook weer leuk en verassend om telkens opnieuw te beginnen en andere inspiratie te zoeken . Ik heb ook met dit project nieuwe materies leren gebruiken waarvan je op de academie geen weet van krijgt ! Voor mij heeft heel wat te weeg gebracht in heel die tijd met ups en downs en ik ga zo veel mogelijk blijven schilderen want als je er iedere dag iets aan doet word je goed ! Veel geluk en doorzetting nog voor de anderen die nog bezig zijn . Hartelijke groetjes , Maria .          
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.