365 dagen project M’n laatste week!

Lieve allemaal

 

Het is zover, een jaar voorbij. Elke dag even bezig zijn met brillen. Het heeft me veel creativiteit opgeleverd. Ik heb collages gemaakt, waar ik een gloeiende hekel op de Academie aan had. Ik heb tekenen gecombineerd met afbeeldingen. Inmiddels heb ik besloten door te gaan met de portretjes van de laatste weken als uitgangspunt. Er is hier zoveel uit te halen. Ik wil me hier meer in gaan verdiepen. Schetsjes en experimenten hierover zijn vanaf morgen op m’n fbpagina te vinden. Ook lanceer ik vanaf morgen m’n nieuwe blog:spiegel-beeld.blogspot.nl. Allemaal bedankt voor het lezen. Veel succes en heel veel plezier nog toegewenst.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.