Klaar! (365)

 

Trots! Het is gelukt. 364 momenten met klein geluk en ook dat is geluk (365). Tijd voor een mini-interview met mezelf.

Waarom dit project?
Ik wilde de geluksmomenten koesteren. Ook op die momenten, waarop ik wat minder blij ben. Omdat er zoveel geluksmomenten zijn.

Gelukt?
Zeker! Ik sta veel meer stil bij al het moois in mijn leven. Als ik al die prachtmomenten zie, weet ik dat ik een heerlijk leven heb en daar heel dankbaar voor mag zijn.

Eitje?
Elke dag een foto maken was niet zo lastig. Ik keek met andere ogen om me heen en zag genoeg moois. Zelfs als ik een rotdag had. Maar.. Elke dag iets posten was soms lastig. Soms moest ik ruim een week bijwerken en daar baalde ik wel van.

Wat zijn je geluksmomenten?
Natuur-vrienden-familie-eten-werk-tuin-lezen-creatief bezig zijn. Die thema’s kwamen vaak terug.

En nu?
Ik blijf natuurlijk foto’s maken, maar de druk is eraf. Ik denk al aan een nieuw project, maar dan een 52 weken project.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.