Dag 2 / 17 mei 2014

140517 mob

Gisteravond nog een jasje/bloesje uit de kast gehaald dat zo in de zak kan die wordt afgeleverd bij Estafette in Leeuwarden. In contrast met ‘weg doen’ staat er al lange tijd een ‘must have’ op mijn lijstje: een smartphone. Herinnerde me dat er ergens in een lade nog 2 oude mobieltjes zaten. Die er nu uitgehaald inclusief oplaadsnoeren én gebruiksaanwijzingen. Hier nog een goed doel voor vinden. Die lade had ook nog een zusje (zit er bijna dagelijks letterlijk en figuurlijk bovenop) maar die was al heel lang niet meer open geweest. Laatst trakteerde ik mezelf op Stabilo kleurpotloden en wat trof ik in deze la? Juist! Bruynzeel kleurpotloden! Soms weet je dus niet eens meer wat je zelf hebt…

Omdat ik me door ‘die anderen’ laat motiveren c.q. me nog een beetje laat opjagen, geprobeerd ook vandaag weer minimaal 10 dingen te selecteren om weg te doen/geven. Aantal collega’s maken soms prachtige bloemstukken; denk hen wel blij te maken met iets wat ik nog in mijn garage aantrof.

Het opruimen doet me goed; maar vind de techniek van deze blog niet helemaal duidelijk en dat gaf eerder vandaag wel enige stress zeker toen met het downloaden van een fotoverkleiningsprogramma ook weer allemaal ‘foute software’ mee kwam… Hoop dat oefening kunst baart!

 

 

 

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.