344/365 #kruidenweetjes – kruidendromen

Dromen over kruiden. Ja dat kan ook nog. Niet dat ik er zo veel van af weet, maar wel een heel klein beetje, genoeg voor een kruidenweetje.

 

Wie in zijn droom naar kruiden loopt te zoeken of kruiden eet, wil iets voor zijn gezondheid doen, zodat hij meer kan bereiken in het leven. Je bent dus duidelijk met je gezondheid bezig.

Het kan ook nog betekenen dat je wat meer pit in je leven wilt. Het dus wat kruidiger wilt maken. Wat meer leven in de brouwerij brengen, wat overigens ook met kruiden gebeurd. En wat houd je tegen om dat te doen.

 

Droom je specifiek over specerijen en dan met name over scherp gekruide, Dat zou dat kunnen wijzen op prikkelbaarheid. Ga eens na wat je irriteert en probeer er iets aan te doen. Het kan ook vechtlust betekenen. En als je dat niet snel genoeg gaat dan kun je ook prikkelbaar zijn. In ieder geval moet je eens kijken wat je momenteel zoal bezig houd.

 

Het is zelfs mogelijk dat je sommige kruiden in je droom proeft. Probeer eens te onthouden welk kruid dit was en zoek eens op waar dit kruid goed voor is, mogelijk is er een verband.

 

Ben je specifiek naar één kruid op zoek dan kan dat dus ook een betekenis hebben die verband houd met de werking van dit kruid. Of een persoon.

 

Ben je goed bekend met kruiden, dan kan het zijn dat je vaker over een specifiek kruid droomt, dan is het leuk om eens op deze site te kijken naar symbolische betekenissen van kruiden. vb dromen over een cactus, betekent bescherming, zuiverheid. http://plazilla.com/page/4295129948/kruiden-en-hun-betekenis-en-symboliek




0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.