GROEN 359#365

“Een hoofd als een boei”

Zo’n hoofd heb ik de laatste dagen. En dan niet van de zon, maar van alle gedachten die er door heen gaan. Gedachten aan en over de slachtoffers van de MH17, ik ben in gedachten bij de nabestaanden. Wat een verdriet, wat een boosheid, wat een vraagtekens. En dat niet alleen, ook dichtbij, in eigen familiekring lieven die te maken hebben met ziekte, pijn, verdriet. M’n gedachten zijn ook bij hen, maar ik ben er zelf natuurlijk ook nog met mijn eigen gevoelens!

Niet zo’n vrolijke groen vandaag, maar naar groen mag er ook zijn.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.