GROEN 364#365

Vandaag nog en morgen!

Ik wilde graag een leuke herinnering aan m’n 365 dagen GROEN. Ik heb van de 365 GROENE foto’s, nou ja………behalve die van de laatste week dan, online een fotomozaiek laten maken en daar van een puzzel. Een GROENE puzzel met 315 stukjes, dat kwam nog het dichtst bij de 365. Niet dat er maar 315 foto’s gebruikt zijn voor de mozaiek, nee, elk puzzelstukje bestaat wel uit 9 fotootjes. Ga er maar aan staan? Al puzzelende kom ik dan alle fotootjes wel tig keer tegen. Hoe leuk kan GROEN zijn!

Tot morgen.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.