GROEN 365#365

afscheid

en morgen

een nieuw begin

elke dag een elfje

offline

 Dat was het dan

365 dagen GROEN

Ik vond het ontzettend leuk om te doen, om elke dag weer om me heen te kijken en GROEN te ontdekken. En terwijl ik net had bedacht wat m’n volgende project zou zijn, kwam ik deze GROENE trampoline tegen met een verrassende naam: ELFJE.

M’n volgende project dus. Een elfje is een klein gedichtje van 11 woorden, 5 regels met 1,2,3,4 en 1 woord(en). Mijn elfjes zullen gaan over m’n dag, een belevenis, een gedachte, een dankpunt enz. enz. en ik schrijf ze met mijn GROENE vulpen in het mooie GROENE boekje van eergisteren.

Zo blijf ik nog een heel jaar nagenieten van m’n GROEN project.

Ik wil jullie bedanken voor jullie meelezen, meedenken, tips, kaartjes, cadeautjes, positieve woorden. Zo werd het een warm GROEN jaar voor me. Het ga jullie goed. Lieve GROEteN,

Mathilda
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.