Kimberley #353/365

19/08/2014

Genoten

Net zoals de vorige jaren heb ik ook dit jaar weer volop genoten van het kamp. Toch was het dit jaar nog intenser. De vorige keren telde ik de dagen af en dacht ik telkens, bah, nog maar 4 (3, 2, etc.) dagen en dan gaan we alweer naar huis. Daardoor was ik (onbewust) constant bezig met het vertrek.
Dit jaar heb ik genoten van elke dag, elk moment en dacht ik niet aan het eind wanneer het allemaal weer voorbij zou zijn. Hierdoor ging de week voor mij helemaal niet te snel voorbij, maar was elke minuut een cadeautje.

Tijdens kamp kan ik me helemaal laten gaan. In het begin ben ik nog wat stilletjes, maar dat veranderd al snel. Als je me vraagt wat ik het leukste vind van de hele week, vind ik dit best een lastige vraag, want ik vind alles leuk. Maar als ik toch één ding zou moeten noemen zijn het de renspellen in het bos. Lekker rauzen over de paden of gewoon dwars door de bushbush. Af en toe blijven steken achter een boomstronk en net niet uit je rolstoel worden gelanceerd (we proberen dit natuurlijk altijd te voorkomen). Heerlijk!
Verder is het gewoon onwijs gezellig en maken we aldoor lol en gekkigheid met elkaar.

Nog steeds geniet ik met het schrijven van het uitgebreid kampverslag, alle lieve, leuke berichtjes en de vele foto’s en filmpjes op de website!




0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.