Kimberley #356/365

20/08/2014

Het normale leven

Sinds ik weer thuis ben is het erg stil. Op kamp waren we met 51 man bij elkaar en nu zit ik alleen op de bank. Dat is zeker in het begin heel erg wennen. Dan mis ik de gezelligheid, de altijd vrolijke stemming en de gekkigheid.
Gelukkig worden er veel foto’s en filmpjes gemaakt die altijd weer een grote glimlach op mijn gezicht toveren.

En dan begint het ‘normale leven’ weer en word ik weer met beide benen op de grond gezet. De eerste afspraak met mijn ergotherapeut komt er weer aan, de to-do lijstjes komen weer tevoorschijn en mijn eigen dagstructuur komt weer terug. Maar nu mijn hoofd een stuk rustiger is maak ik me niet meer zo druk om de leuke activiteiten die voor me liggen. Ik zet weer dagelijks mijn blog online welke zeer goed worden gelezen en ik heb door de kampweek weer genoeg inspiratie om te schrijven, zodat ik een aantal blogs al in mijn voorraad heb staan. De laatste paar blogs op dit 365 Dagen Project, nog maar negen na vandaag.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.