Kimberley #358/365

21/08/2014

Nieuwe energie

Alhoewel ik lichamelijk gezien nog erg moe ben, heb ik toch weer nieuwe energie om de zaken aan te pakken. Yo&Kim loopt super, we krijgen er steeds meer likes bij en dat tovert een grote glimlach op mijn gezicht. Ook krijgen we positieve reacties op de workshop en dat is altijd leuk om te horen. Je moet toch maar weer afwachten hoe een idee uitpakt.

Langzaamaan begin ik ook te denken hoe het straks verder zal gaan met bloggen. Nog maar zeven blogs en dan sluit ik het 365 Dagen Project af.
Voor mijn vakantie sprak één van mijn volgers haar hoop uit dat ik nog verder zou gaan met bloggen. Maar natuurlijk ga ik verder. Schrijven is niet meer weg te denken uit mijn leven.
Dat mijn blog een nieuw jasje krijgt is één ding wat zeker is. 3 september zal er voor het eerst een nieuwe blog op mijn website komen (www.justaskim.nl).
Eerst was ik nog een beetje in twijfel over hoe vaak ik zou gaan bloggen. Ga ik het straks nog steeds elke dag doen of ga ik wekelijks een blog online plaatsen. In principe maakt het straks niet meer uit en kan ik een blog plaatsen wanneer ik wil. Toch denk ik dat ik gewoon dagelijks blijf bloggen. Het is al zo vanzelfsprekend geworden dat ik eigenlijk niet anders meer wil.
Het voordeel is dat ik het aantal blogs altijd nog kan aanpassen. Alles komt in eigen beheer, dus als ik een weekje op vakantie ga schrijf ik daar een blog over en hoef ik verder niemand om ‘toestemming’ te vragen . Er zal toch een bepaalde druk af gaan.

Wat ook lekker is wanneer ik straks ga bloggen op Just as Kim, is dat ik mijn blogs in kan plannen. Ik hoef niet meer elke dag een online te zetten, maar wanneer ik er een af heb kan ik hem inplannen op de dag en tijd die ik wil.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.