Kimberley #359/365

22/08/2014

Brainstormen

Voor mijn vakantie vertelde ik jullie dat ik mee ga schrijven aan een gedichten- en verhalenbundel. Het is voor het eerst dat ik zo’n lang verhaal ga schrijven. Eerlijk gezegd maak ik me er ook een beetje zorgen om. Gaat het me lukken? Krijg ik hem op tijd af? Waar moet ik beginnen? Ik heb er serieus over nagedacht om hier niet meer mee door te gaan, maar ik lijk wel gek. Dit is echt een hele mooie kans om naar buiten te treden met mijn schrijfwerk. Straks ligt er gewoon een boek in de winkel waar een verhaal van mij in staat.

De vrijdag voor mijn vakantie had ik een BSR behandeling. Ik had het over het boek en dat ik niet zo goed op gang kwam met mijn verhaal. Mijn behandelaar stelde voor om een keer samen te gaan brainstormen. Ze is dol op mijn verhalen en reageert regelmatig op de stukjes die ik schrijf.
Ik was blij dat ze voorstelde om me op weg te helpen. Morgen hebben we afgesproken en gaan we gezellig met zijn tweeën brainstormen. Even alle ideeën op een rijtje zetten, zodat ik een basis heb van waaruit ik verder kan gaan werken. Het begin is altijd het moeilijkst.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.