Kimberley #360/365

25/08/2014

Prioriteiten stellen

Ongeveer een half jaar geleden heeft de revalidatiearts mij op de lijst gezet om de module Regie over eigen leven te gaan volgen. Deze module is voor iedereen tussen de 16 en 25 jaar wiens lijf niet meer doet wat het moet doen. De training wordt gegeven door een maatschappelijk werken en een consulent van Stichting MEE.
Van de week kreeg ik de uitnodiging binnen. Op 25 september 2014 zou ik worden verwacht om de eerste bijeenkomst bij te wonen. Al een tijdje loop ik te twijfelen over mijn deelname en toen de brief op de mat viel voelde ik meteen weerstand. Ik heb op dit moment eigenlijk helemaal geen zin meer om die module te volgen. Ik ben de afgelopen jaren al actief bezig geweest met mijn persoonlijke groei, het inrichten van mijn leven en het accepteren van mijn handicap, het leren kijken naar wat ik wel kan.
Vandaag was ik bij mijn ergotherapeut en zij zei ook ‘Je moet het voor jezelf doen, niet omdat een revalidatiearts heeft gezegd dat het misschien wel goed voor je zou zijn of je bezwaard voelen omdat je het voor de tweede keer afzegt’. En natuurlijk heeft ze gelijk. Dus ik heb net gelijk een mailtje gestuurd om mij af te melden. Misschien later.’

De komende dagen zet ik mijn laatste vijf berichten online, hier op het 365 Dagen Project. Daarom ga ik in mijn komende blogs terugblikken op het afgelopen jaar. Waar ben ik dankbaar voor? Wat voor moois is er gebeurd? Wat waren de hoogtepunten? Je leest het allemaal in mijn laatste vijf blogs!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.