Kimberley #361/365

26/08/2014

Het 365 Dagen Project

Hier is het allemaal mee begonnen, het 365 Dagen Project. Alhoewel, eigenlijk begon het met zomaar wat gedichten en mailtjes aan mijn vriendin. Hier kreeg ik hele positieve feedback op en twee vriendinnen moedigden me aan om meer te gaan schrijven.
Door mijn vriendin Yolanda (www.yo4coaching.nl , www.facebook.com/Yo4coaching ) ben ik bij het 365 Dagen Project gekomen. Ik weet nog dat ik hierover thuis vertelde en er met een schuin oog  naar me gekeken werd, het was geen betaald project.

Maar niemand had kunnen voorspellen wat dit project mij allemaal zou brengen: bekendheid op Facebook en Twitter, een artikel in De Telegraaf, een gastblog en interviews voor de website HoezoAnders (www.hoezoanders.nl) en voor een eindverslag van een student en nog meer bloggen voor Brainstormt (www.brainstormt.nl) en de BOSK (www.bosk.nl).

Ruim een jaar geleden zat ik depressief thuis en had ik geen doel in mijn leven. Inmiddels is mijn koers 365 graden gedraaid en zijn mijn dagen gevuld met allemaal leuke werkzaamheden.

Mijn sociale netwerk heeft zich het afgelopen jaar flink verruimd. Op Twitter (https://twitter.com/Justaskim) ben ik gegroeid van een kleine 50 volgers naar de 720! En ook mijn Facebook pagina (https://www.facebook.com/Justaskim) loopt gesmeerd met inmiddels 94 likes! Dank jullie wel allemaal dat jullie mij volgen.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.