Kimberley #362/365

26/08/2014

Persoonlijke groei

Dinsdag 21 augustus 2012 had ik mijn eerste afspraak bij mijn coach (www.yo4coaching.nl). Nu precies twee jaar en vijf dagen geleden (wat gaat de tijd toch snel!)
Ik heb het al vaker gezegd, maar ik ben enorm dankbaar dat ik mijn coach heb ontmoet. De stap die ik heb genomen om samen met mijn coach aan mijn persoonlijke groei te werken is de beste keus ooit.

Ik kwam binnen als een onzeker meisje wat alles met haar hoofd deed en niks uit zichzelf zei. Mijn coach heeft heel erg haar best gedaan, door het stellen van de juiste vragen en door te vragen wanneer het moeilijk werd, om bij mijn kern te komen, om de persoon in mij naar boven te halen die ik werkelijk ben. Ook ik heb hier natuurlijk hard voor moeten werken, want hoe goed mijn coach ook is, ik moest toch echt zelf praten, anders kon ik ook niet geholpen worden.
Om je diepste geheimen en gevoelens te laten zien, moet je de persoon tegenover je vertrouwen, je moet je veilig en op je gemak voelen. Dit was al zo vanaf het eerste moment dat we met elkaar spraken.

We waren er allebei van overtuigt dat we elkaar niet voor niks zijn tegengekomen. Soms denk ik, wat als ik Yo niet was tegengekomen, dan had ik nooit daar gestaan waar ik nu ben.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.