Kimberley #363/365

28/08/2014

Mooie reacties

Ik geniet van alle mooie reacties die ik mag ontvangen op mijn blog, zowel op de site als via de social media. Berichtjes van mensen die ik helemaal niet ken, maar die mijn blogs zijn gaan volgen. Zo kreeg ik pas geleden de reactie: ‘Ik lees je blogs graag en hoop van harte dat je ook blijft schrijven na de afronding van je project’. Ja, toen maakte mijn hart eventjes een sprongetje. Zo bijzonder hoe een voor mij onbekende me zoveel voldoening en kracht kan geven door zijn of haar mooie woorden.

Natuurlijk schrijf ik in de eerste plaats voor mezelf, het plezier wat ik erin heb, de flow waarin ik kom tijdens het schrijven en de inzichten die ik ermee krijg. Maar als ik daar dan ook nog anderen mee kan helpen en inspireren vind ik dat het mooiste wat er is.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.