Kimberley #365/365

29/08/2014

Een droom, een plan, een doel

Als je aan het brainstormen bent kan alles. Je schrijft alles op wat er in je op komt, ook al zijn het dingen waarvan je denkt, nee, dat gaat toch niet gebeuren, zoals bij mij een aantal maanden terug. Ik maakte een spinassociatie van al mijn dromen. Ik schreef: een eigen onderneming. Ja, dat was een grote droom voor mij. Een eigen website waarop ik mijn verhalen deel, informatie over het leven met een handicap, om een inspiratie te zijn voor anderen en bovenal wilde ik mensen in de gelegenheid stellen om contact met mij op te nemen met al hun vragen en opmerkingen.

Als je een handicap hebt kom je al snel in aanraking met allerlei instanties: het UWV, de gemeente (het WMO), maar ook revalidatiecentrums, Stichting MEE en zo kan ik nog wel even doorgaan. Inmiddels ben ik vrij bekend met deze organisaties e.a., maar dit is pas sinds een aantal jaar. Lange tijd had ik geen weet van alle voorzieningen en mogelijkheden.
Ik hoop dat ik met mijn kennis mensen mag gaan helpen, mensen met een beperking, maar ouders van kinderen met een handicap, zodat zij deze informatie eerder tot hun beschikking krijgen dan ik en dat ze minder lang bezig zijn met het uitzoeken waar ze nou precies moeten zijn.
Daarom ben ik Just as Kim (www.justaskim.nl) begonnen. Mijn eigen website, mijn eigen onderneming, waarop ik mijn passie uit kan voeren en mensen kan helpen waar ik kan.

Hiermee sluit ik dit 365 Dagen Project af. 365 dagen lang heb ik geschreven, 365 blogs. En kijk wat voor moois het me heeft gegeven. Maar ieder einde is een nieuw begin. Met schrijven ga ik zeker door. Morgen zal mijn eerste blog op www.justaskim.nl online komen en ik hoop je daar van harte welkom te mogen heten.

Ik ben heel makkelijk te volgen door me te liken op Facebook (www.facebook.com/Justaskim) en/of volgt op Twitter (https://twitter.com/Justaskim). Ook deel ik mijn blogs op blogger (http://kimberleyt93.blogspot.nl/). Als je rechtsboven je mailadres invult (deze krijg ik niet te zien) ontvang je een bericht in je mailbox wanneer ik een nieuwe update op mijn website heb gezet.

Eerst was het een droom, toen werd een droom en nu is het mijn doel om naar buiten te treden via mijn website en zoveel mogelijk mensen te helpen en te inspireren door gewoon mezelf te zijn!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.