Dag 365!!

Begonnen vorig jaar op onze trouwdag en morgen is het alweer een jaartje later, we zijn dan 10 jaar getrouwd en we kennen elkaar precies 12 1/2 jaar! Soms lijkt het als de dag van gister en soms lijkt het alsof we elkaar al ons hele leven lang kennen ;-). Ik sluit het jaar af met deze foto gemaakt door Marissa die we door Chris hebben leren kennen, hele bijzondere mensen! Helaas gaan ze morgen weer terug naar Nederland maar we hebben een mooie week gehad met z’n 4tjes.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.