Kuzaa 365#365

Dit is de laatste foto. Ik vond het leuk om dit project te doen, het was goed voor mujn discipline en ik had leuke ontmoetingen. Ook keek ik met andere ogen naar mijn omgeving. Ik wil iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om te kijken en te lezen.

This is the last photo. I enjoyed doing this project, it was good for the discipline and I had some special encounters. I looked also with different eyes to my surroundings. I want to thank everyone who took the trouble to look and read.

Esta es la ultima foto. Me ha gustado hacer este proyecto, que era bueno para la disciplina y yo tenia encuentros divertidos. Queiro agradecer a todos los que han tomado la molestia de mirar y leer.




0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.