#362 schepje onderweg

En dan is het alweer zondag. Zo na kerst en voor Oud- en Nieuw verlies ik het besef van tijd. Ik ben al afscheid aan het nemen van 2014 en maak plannen voor 2015.
Ik kijk uit naar nieuwe projecten en bewaar de goede herinneringen aan…
mijn spoons. Elke dag iets moois opscheppen is leuk. Zo hoop ik dat in 2015 ook weer te doen. Elke dag bewust zijn van iets leuks of iets moois. Of even stilstaan bij moeilijke dingen. Elke dag tekenen en betekenis geven aan, daar teken ik voor.
Vandaag teken ik voor het onderweg zijn en dat ga ik straks ook doen. Het is prachtig zondags, zonnig weer om te wandelen.
Fijne dag!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.