#363 meester van zoeten waste zijn voeten

Het laatste verzoeknummer dit jaar: iets met voeten.
Daar kan ik alle kanten mee uit. Lopen, de eerste stap, op goede voet, een wit voetje halen. Er valt heel wat te filosoferen over voeten en de weg die je gaat. Maar,ik dacht aan het liedje van Annie M.G. Schmidt: ‘Meester van Zoeten,waste zijn voeten des ’s zaterdags in het aquarium, tijdens het poedelen zat hij te joedelen ’t liedje van hum tiedelum tiedelum’ Gezellig en heerlijk zo’n voetenbadje. 
Alleen die kriebelende vissen…lijkt me niks. Ik ga liever naar Diana voor een voet- verwenbehandeling!
Fijne laatste blauwe maandag. O, en hier kun je het liedje horen.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.