#364 Afscheidsfeestje

Daar gaat ze dan…in de wolken met het afronden van haar project. het is gewoon gelukt: ‪#‎elkedageenschepje‬ Mevrouw T.Lepel gaat ervandoor. Onderweg naar iets nieuws. Met een grote schep vrolijke kleurtjes en liefdevolle hartjes heeft de familie Kunst, uit de keukenla, afscheid genomen.
‘Dag mevrouw T.Lepel’ roept K.Schaaf nog, ‘bedankt voor alle leuke schepjes!’
En meneer D.Unschiller zegt: ‘Kom nog eens langs.’ En dat belooft ze.

364a
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.